고려대학교 물리학과

• Sitemap

Visit Us

Department Location

The Korea University Physics Department is located in the Asan Science Building on the College of Science campus, near the Anam station on subway line #6. From Anam station, take exit #4 straight ahead about two minutes and the college will be located on the left across from the hospital at the first stop light. A map showing how to find us from the station can be found here.

Address 02841 : Korea University Department of Physics Anam-dong 5, Seongbuk-gu, Seoul, South Korea
TEL +82-2-3290-3090
FAX +82-2-927-3292